Partioon ilmoittautuminen

Tervetuloa ilmoittautumaan mukaan Partiolippukunta Kyynärön Kiertäjien toimintaan!
Kyynärön Kiertäjien toimintaan ilmoittaudutaan Suomen Partiolaisten yhteisen asiointipalvelun lomakkeella. Lomakkeella annetut tiedot ovat luottamuksellisia ja tietoturvallisia. Lue lisää Suomen Partiolaisten henkilötietojen käsittelystä.
Mikäli sinulla on tarkennettavaa tietoihin tai toiveita esimerkiksi ryhmän suhteen, mainitse siitä lomakkeella viimeisenä olevassa "lisätietoja" -kohdassa.

Huomaathan, että täytetty lomake ei automaattisesti tarkoita, että mukaan mahtuu. Täytettyäsi lomakkeen ikäkauden vastaava ottaa yhteyttä kun ryhmien tilanne on selvinnyt.

Kaudelle 2020-2021 sudenpentujen ryhmät ovat täynnä!

Huomaathan, että alaikäistä ilmoitettaessa on ensin tehtävä huoltaja-tunnukset, sitten lisättävä lapsen tiedot ja lopuksi vielä tehtävä jäsenhakemus Kyynärön Kiertäjiin. Lapsen lisääminen ei vielä lähetä hakemusta!

TÄSTÄ ILMOITTAUTUMAAN MUKAAN!

Jos lomakkeen täyttämisessä tai jäseneksi liittymisessä ilmenee ongelmia, ota yhteyttä:
Mikko Saarinen, jäsenrekisterinhoitaja
jasenrekisteri@kyki.fi

Mikäli haluat tiedustella mahtuuko ryhmiin uusia partiolaisia tai sinulla on kysyttävää toiminnasta, ota yhteyttä ikäkausivastaaviin:

Sudenpennut 7 - 9 vuotiaat (1-3 luokkalaiset)

Heli Ahlforssudenpennut@kyki.fi040 7166489

Seikkailijat 10 - 12-vuotiaat (4-6 luokkalaiset)

Annamaria Solaseikkailijat@kyki.fi050 5479910

Tarpojat 13 -14 vuotiaat (7-8 luokkalaiset)

Jussi Vaitniemitarpojat@kyki.fi050 3507296

Samoajat 15 -17 vuotiaat